Verwonderen, Verbazen en Verrassen! Ofwel, Oh my Gusj!

Dit is ons doel bij alles wat we doen. Het bovenstaande kun je lekker ruim interpreteren. Van een grappige verpakking, tot een brutale knipoog of een bijzonder en uniek meubelstuk: het is allemaal mogelijk.

We proberen “het” net even anders te doen dan wat je misschien gewend bent als je een meubelzaak binnenloopt. Onze collectie richt zich niet op één specifiek product, maar wel op één bepaald gevoel. We maken Gusj producten voor de levensgenieter, de liefhebber van mooie spulletjes én voor hen die een lekker comfortabel leventje nastreven. Leven dat doe je in je huis, je thuis. Dáár moet het plaatje dan ook echt altijd kloppen.

Dat gevoel omschrijven is een bijna onmogelijke opgave. Wij vatten het dan ook graag samen in ons motto: “Oh my Gusj!”

Oma GusjOh my Gusj… Wat een bijzondere kast!
Oh my Gusj… Wat ruikt het hier lekker!
Oh my Gusj… Waar komen die leuke kussens vandaan? (reactie van de buren!)

Het eigenwijze Gusj karakter

Toen Gusj in 2014 werd opgericht bestond de collectie grotendeels uit unieke en antieke meubelen, elk met een verhaal. Vondsten uit Azië en andere delen van de wereld werden gecombineerd met nieuw geproduceerde meubelen tot een geheel eigen sfeer.

Gusj veranderde in 2018 van eigenaar, maar behield wel zijn eigenwijze karakter en zijn out-of-the-box-achtige-denkwijze. Het grootste verschil is dat we nu onze eigen ontwerpen zijn gaan produceren.

Je zult Gusj niet op iedere hoek van de straat vinden, maar slechts bij geselecteerde verkooppunten. Gusj hoef je ook niet in iedere woonkamer tegen te komen (we zijn geen Zweedse meubelgigant met lekkere gehaktballetjes), maar slechts bij de interieurfreak die onze collectie, die nét even anders is, weten te waarderen. Je zult Gusj dan ook niet tegenkomen in een uitverkoop of outlet, maar alleen bij winkels die denken zoals wij en altijd op zoek zijn naar dat ene gevoel, Oh my Gusj!