Oude letterbak

Een letterbak is helemaal hip, deze is weer helemaal terug van weggeweest. Deze letterbakken van Gusj zijn multifunctioneel. De oude letterbak van Gusj is te koop in de winkel of online.

Over Gusj

Gusj is meubelmerk met inspirerende, prikkelende en unieke interieur vondsten afkomstig van over de hele wereld. Dat zorgt ervoor dat elk meubel een eigen verhaal heeft, een eigen karakter.

Je kan een oude Gusj letterbak op een kast of bureau zetten of simpelweg op tafel. Zie ook de foto’s op deze pagina voor meer inspiratie. De meest dierbare woonaccessoires of andere items vinden hier een prachtige uitstraling door ze in deze unieke ouderwetse letterbak te doen. Maar ook andere accessoires zoals kralen, sieraden, of bijvoorbeeld je nagellak zijn goed hierin te bewaren. De letterbakken van Gusj zijn uniek en vind je nergens anders. Ook als decoratie staan ze mooi in je woning. De stijl van deze letterbakken zijn te omschrijven als brocante of antiek. Een letterbak wordt soms ook wel letterkast genoemd, wist u dat?

Gusj Letterbak

Gusj heeft momenteel 2 modellen van een houten letterbak in het assortiment. Beide hebben een ouderwetse vintage uitstraling en metalen handvat. Het eerste model is een open letterbak en de andere heeft een glazen deur. Beide in de kleur antiek bruin. De afmetingen vindt u terug op de productpagina’s. Klik op de afbeelding voor meer info.

Antieke houten letterbak
Grote en kleine letterbak van hout, vintage uitstraling

Oude houten Letterbak

Deze oude houten letterbak is uitgevoerd in de kleur Onbewerkt Antiek Bruin en aan twee kanten voorzien van handvatten.

oude letterbak bruin


Meer info

Oude houten letterbak met glazen deur

Deze mooie houten letterbak heeft allemaal kleine vakjes en is voorzien van een glazen deur. De kist is aan twee kanten voorzien van handvaten.

Oude letterbak van hout. Kleur Bruin. Uniek uitstraling

Meer info

Ideeën met de letterbak

Andere ideeën voor het gebruik van de letterbak zijn er ook! Denk eens het ophangen (wandmontage), dat is natuurlijk ook een optie. Op deze manier kun je op een verrassende manier de letterbak in je interieur integreren. De bruine kleur maakt de letterbak tot een stoer en onmisbaar item in jouw interieur. De letterbak is dus op verschillende manieren te gebruiken in je interieur. Liggend of staand, als bijzettafel naast de bank, of gewoon op tafel. Ook leuk in de zomer, zet de letterbank op uw tuintafel. Deze unieke producten zijn te koop bij Gusj. De letters mag u zelf verzamelen maar er kan natuurlijk ook veel andere dingen in worden opgeborgen. U kunt er zelf aan denken om zelf LED verlichting in te maken. Dit geeft de inhoud nog meer effect en de producten worden beter uitgelicht.

Richting de feestdagen zijn dit ook leuke kerstcadeaus voor onder de kerstboom of zomaar voor een verjaardag. Leuk voor uw relatie of kind. Staat ook leuk in een metalen rek aan de wand bijvoorbeeld. Of hang de letterbak aan de muur voor een speels effect. We hebben voor u weer de leukste ideen verzamelen op onze website, maar u heeft zelf vast ook nog wel leuke ideeën? U mag ons altijd taggen op Social Media zoals Facebook of Instagram

 

Houten vakkenkast aan de wand

Onze bakken zijn een grote platte bak, verdeeld in verschillende vakjes in diverse maten. De originele versie komt uit de grafische industrie, wist je dat? En deze werden gebruikt om de drukletters van de pers in te bewaren. Grappig detail! een bak met grote vakken voor de hoofdletters en een kleiner bak met aparte vakjes voor de kleinere letters. Misschien heeft je vader, neef of oudtante nog wel ergens een dergelijk oud exemplaar op zolder liggen in het stof. Of je hebt kans dat iemand die destijds bij een drukkerij heeft gewerkt nog iets van onderdelen heeft liggen. Vraag een rond want dit vraagt om verder uitzoek werk als je echt een uniek interieur wilt creëren. En dat kan met Gusj.

Oude letterbak recyclen

Ben je in het bezit van een originele product, hou deze dan gewoon in de originele staat en ga hem niet verven of bijwerken. Het zou zonde zijn om deze een andere niet originele kleur te geven of op een andere manier te bewerken met gereedschap. Een minder origineel model kan je natuurlijk wel bewerken, hieronder vind je een paar leuke tips voor jou:

  • Verf hem in een kleur die je mooi vindt, vooral een primaire kleur valt op
  • Beplak de achterkant met mooi papier of plakfolie
  • Vul hem met spullen die je graag wilt laten zien zoals je verzameling vingerdropjes

Decoratie tips

Voor het invullen van je bakkie, kan je je laten verleiden door je eigen smaak en de rest van het interieur. Maar je kan ook eens tips komen opdoen bij ons in de winkel. Bedenk wel van tevoren wat voor kleurenpalet je wilt hebben, zodat het niet allemaal door elkaar gaat lopen.

Mooie bruine lekkerbak, brocante en vintage