Oude letterbak

Een letterbak is helemaal hip, deze is weer helemaal terug van weggeweest. Deze letterbakken van Gusj zijn multifunctioneel. De oude letterbak van Gusj is te koop in de winkel of online.

Over Gusj

Gusj is meubelmerk met inspirerende, prikkelende en unieke interieur vondsten afkomstig van over de hele wereld. Dat zorgt ervoor dat elk meubel een eigen verhaal heeft, een eigen karakter.

Je kan een oude Gusj letterbak op een kast of bureau zetten of simpelweg op tafel. Zie ook de foto’s op deze pagina voor meer inspiratie. De meest dierbare woonaccessoires of andere items vinden hier een prachtige uitstraling door ze in deze unieke letterbak te doen. Maar ook andere accessoires zoals kralen, sieraden, of bijvoorbeeld je nagellak zijn goed hierin te bewaren. De letterbakken van Gusj zijn uniek en vind je nergens anders. Ook als decoratie staan ze mooi in je woning. De stijl van deze letterbakken zijn te omschrijven als brocante of antiek. Een letterbak wordt soms ook wel letterkast genoemd, wist u dat?

Gusj Letterbak

Gusj heeft momenteel 2 modellen van een houten letterbak in het assortiment. Beide hebben een ouderwetse vintage uitstraling en metalen handvat. Het eerste model is een open letterbak en de andere heeft een glazen deur. Beide in de kleur antiek bruin. De afmetingen vindt u terug op de productpagina’s. Klik op de afbeelding voor meer info.

Antieke houten letterbak
Grote en kleine letterbak van hout, vintage uitstraling

Oude houten Letterbak

Deze oude houten letterbak is uitgevoerd in de kleur Onbewerkt Antiek Bruin en aan twee kanten voorzien van handvatten.

oude letterbak bruin


Meer info

Oude houten letterbak met glazen deur

Deze mooie houten letterbak heeft allemaal kleine vakjes en is voorzien van een glazen deur. De kist is aan twee kanten voorzien van handvaten.

Oude letterbak van hout. Kleur Bruin. Uniek uitstraling

Meer info

Ideeën met de letterbak

Andere ideeën voor het gebruik van de letterbak zijn er ook! Denk eens het ophangen (wandmontage), dat is natuurlijk ook een optie. Op deze manier kun je op een verrassende manier de letterbak in je interieur integreren. De bruine kleur maakt de letterbak tot een stoer en onmisbaar item in jouw interieur. De letterbak is dus op verschillende manieren te gebruiken in je interieur. Liggend of staand, als bijzettafel naast de bank, of gewoon op tafel. Ook leuk in de zomer, zet de letterbank op uw tuintafel.

Richting de feestdagen zijn dit ook leuke kerstcadeaus voor onder de kerstboom of zomaar voor een verjaardag.

Mooie bruine lekkerbak, brocante en vintage