Het verhaal van Gusj

Meubelmerk met inspirerende, prikkelende en unieke interieur vondsten.

The Story of Gusj

GUSJ is HET inspirerende lifestyle-merk. Voor de eigenzinnige levenskunstenaars. Een enorme collectie met grote & kleine must haves. Voor je huis, tuin, keuken en jezelf. Voor kleurrijk leven & creatief wonen – lekker relaxed, helemaal hoe jij dat wil. Bij Gusj kun je je hart ophalen. Heerlijk rondsnuffelen: in unieke vondsten & hippe creaties – stuk voor stuk met een verhaal. De wereld van Gusj draait om ‘liefde op het eerste gezicht’.

De man achter Gusj is Joop van de Ven (1970): vader van Guus (°2002) en Sjors (°2000). Aha, vandaar die fascinerende naam!

BEFORE…

Joop is een avontuurlijke globetrotter & ondernemer in hart en nieren. Handelen zit in zijn bloed. Ondanks zijn leeftijd, is hij eigenlijk al een ‘oude rot in het vak’: met ruim 20 jaar ervaring in de interieurwereld. Als jong broekie, verdiende hij al een zakcentje met antiek-boenen. Hij raakte gefascineerd door architectuur en interieur, getriggerd door andere culturen & continenten. Hij weet wat er in de wereld te koop is!

En lest best: hij is een rasecht gezelligheidsdier. Hij geniet maximaal van het goede leven… & wonen. Dat ligt hem na aan het hart. Dat wil hij met de hele wereld delen. Daarom heeft hij Gusj gecreëerd!

& AFTER

Gusj is een inspirerende lifestyle-wereld voor eigenzinnige levenskunstenaars: voor jou & mij die ALLES uit het leven willen halen. Niks moet, alles KAN. Kokkerellen, borrelen, (wereld)reizen, shoppen, markten, terrasjes pikken, wat aan rommelen, .. Het leven draait om je familie & vrienden, om happinez & fun. Thuis is een gevoel. Je woning een weerspiegeling van je bruisende leven: spannend, fascinerend, inspirerend,….

De Gusj-wereld is jou op het lijf geschreven. Een enorme collectie met grote & kleine must haves. Voor je huis, tuin, keuken — en jezelf. Hier kun je je hart ophalen! Schitterende kleuren die je alleen in de Oriënt tegenkomt. Flashback: je ziet jezelf zalig niets doen in de zon. Hippe (woon)accessoires die je zóóó happy maken. Oude voorwerpen en unieke kunstschatten uit mysterieuze landen. In gedachten vlieg je weer weg…. Oude materialen en onderdelen: getekend door mensenhanden, het leven en de tijd. Je fantasie slaat op hol …’Wat zouden die allemaal meegemaakt hebben?’ Te gekke trend-dingen: kun jij als eerste de blits mee maken.

Die spullen komen niet zomaar aanwaaien. Voor Gusj reist Joop werkelijk de hele wereld rond. Struint stad en land af – op zoek naar … ? Tja, wie weet… Hij heeft een neus voor ‘uniek’, een oog voor details. Als een doorgewinterde pionier, vindt hij het altijd!

Achter iedere unieke vondst zit een verhaal: dat vertelt over het materiaal, een recycling-idee, een ‘beach-life’ sfeer, een eeuwenoud ambacht, een karakteristieke vorm, een rijke traditie, een intrigerende textuur. Dat vertelt over liefde op het eerste gezicht. Je ziet iets en weet meteen: YES! Dat gevoel wil Joop graag delen: met jou, hem & haar, met alle Gusj-fans.

En kijk: die gelukzalige glimlach, van oor tot oor. Het ultieme bewijs dat een vondst ‘Gusj-proof’ is. Goedgekeurd om mee naar huis te (laten) nemen.

Altijd spannend: Joop gaat op reis en brengt mee…. Look! Feel! Oh my Gusj!

Nieuwsgierig?

Surf op de Gusj website: hier kun je de gigantische collectie op je gemak ontdekken en bestellen. Want, weg is weg. Tip: liefst regelmatig kijken, niet te lang wachten. Ofwel: een must look.

Kom naar de Gusj Market in Eindhoven: hier kun je je hart ophalen, je helemaal onderdompelen in de wonderlijke Gusj-wereld. Dat is pas puur genieten – met alle zintuigen. Spannend, zeg! Kijk eens .. Voel eens…. Je blijft rondneuzen, keer op keer ontdek je weer unieke vondsten & hippe creaties. Stuk voor stuk: must haves!

Trouwens, de Gusj Market is natuurlijk het gedroomde decor voor stylisten, fotografen en vormgevers. Kom gerust of…

Bezoek de Gusj showroom in Mol: een bron van inspiratie voor iedere stylist, (binnenhuis)architect, projectinrichter en designer. Zonder overdrijven: een must-see!

Boek een verblijf in het Gusj House op Ibiza: maximaal relaxen en genieten in de ultieme Gusj-sferen. Een droomoord: rust, zee, strand, intieme dinertjes of wilde feesten, overheerlijk food & some more drinks. Wat wil je nog meer? Dus: een must go!

Gosj, it’s all so … Oh my Gusj!

GUSJ HEAD OFFICE / WAREHOUSE / SHOWROOM / B2B

Emiel Becquaertlaan 94a
2400, Mol, België
Tel: +32 (0)14 321 032
Bezoek enkel op afspraak.

GUSJ BRANDSTORE:

GUSJ MARKET
Ketelhuisplein 10
5617 AE Eindhoven, Nederland
www.gusjmarket.nl
Tel: +31 40 720 0777

wo: 11-18 uur         za: 11-17 uur
do: 11-18 uur          zo: 12-17 uur
vr: 11-18 uur