Unieke inrichting van je strandtent

Een super hip interieur of juist vrolijke en gekke kleuren? De uitstraling van je strandtent wordt bepaald door vele aspecten. Maar zoals elk succesvol concept heeft ook een strandtent een eigen identiteit nodig! Dit kan door het toepassen van kleuren, meubilair en leuke interieuraspecten.  Uitdaging? Gusj helpt je met de inrichting van je strandtent!

Over Gusj

Gusj is meubelmerk met inspirerende, prikkelende en unieke interieur vondsten afkomstig van over de hele wereld. Dat zorgt ervoor dat elk meubel een eigen verhaal heeft, een eigen karakter.

Strandmeubilair chic, hip en uniek

Of je nu gebruikt maakt van allerlei verschillende loungebanken van steigerhout, stoelen, banken of zitkussens, het blijft een persoonlijke keuze. Als strandpaviljoen wil je ook geregeld wisselen van indeling of accessoires om je eigen identiteit te blijven ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld door het wisselen van je sierkussens. Het interieur van een strandtent dient ook bestemd te zijn tegen weer en wind. Een mooi voorbeeld is onze uniek strandbar.

Leuke maar vooral unieke bar voor een strandtent

Strandtent Nederland en Belgie

Of je standtent nu is gevestigd in het hippe Domburg, Zandvoort, Bloemendaal of Noordwijk of in een idyllisch Belgisch kustplaatje, Gusj kan je helpen. Van een unieke metalen emmer tot en eigentijds Ibiza stijl meubels. Maar ook een complete en vooral unieke beachbar heeft Gusj in het strandtentassortiment.  En vergeet natuurlijk onze palletkussens niet. Onze strand accessoires passen vaak goed bij houten meubels, ook in combinatie met strakkere design interieurs. Je kan ook denken aan echte eyecatcher zoals deze vuurschaal of eigentijdse deuren. Deze vindt je alleen bij Gusj

Veelzijdig publiek

Het is niet alleen de jeugd dit komt feesten maar het is tegenwoordig belangrijk om aan te sluiten bij een veelzijdig publiek. Veel mensen bezoeken graag een strandtent in de zomerperiode. Om wat voor reden dan ook, maak vaak gaat dit gepaard met een hapje en drankje in de zon.  Wat wil je dan nog meer, naast lekker zitten in een mooie strandtent. Laat je inspireren door de producten van Gusj en hopelijk kunnen we je helpen bij de styling of restyling van jouw strandpaviljoen.

Unieke accessoires voor de aankleding van strandpaviljoen

Inspiratie