Ibiza meubels en accessoires

Een bezoek of vakantie aan het eiland Ibiza wordt steeds populairder maar ook de Ibiza stijl wordt nog altijd populairder. Creëer zelf een Ibiza look voor in uw huis met hulp van Gusj Ibiza meubels en Ibiza accessoires!

Over Gusj

Gusj is meubelmerk met inspirerende, prikkelende en unieke interieur vondsten afkomstig van over de hele wereld. Dat zorgt ervoor dat elk meubel een eigen verhaal heeft, een eigen karakter.

GUSJ Ibiza

Een bezoek of vakantie aan het eiland Ibiza wordt steeds populairder maar ook de Ibiza stijl wordt nog altijd populairder. Creëer zelf een Ibiza look voor in uw huis met hulp van Gusj!

Ibiza is al jaren een super populair en mooi Spaans eiland en het lijkt wel alsof het er nog steeds drukker wordt maar het blijft velen inspireren. Zowel in de populaire uitgaansplaatsen als in de rustigere gedeelte. Deze unieke uitstraling zien we al een hele tijd terug in de mode en in het interieur. Vaak is dit een vrolijke mix & match van kleuren en stijlen maar altijd met een warme uitstraling.

Gusj heeft de Ibiza stijl vertaald naar een woninginrichting met mooie meubelstukken en woonaccessoires. Deze stukken hebben vaak een lichte of witte basis gecombineerd met natuurlijke elementen. Het kleurrijke van Ibiza komt vaak terug in de details. Deze details zorgen voor een warme touch. De meubelstof die regelmatig gebruikt wordt is wit katoen. De Ibiza stijl omschrijft men ook als ‘lounge achtig’, en wij hebben natuurlijk ook leuke lounge meubelen zoals de Ibiza Lounge Bank.

Ibiza outdoor

Gusj levert ook diverse Ibiza outdoor producten zoals een lounge bank of buiten stoelen. Dit is goed te combineren met andere meubels in een zelfde stijl.

Ibiza meubels

uniek design interieur
unieke design inrichting unieke inrichting

Ibiza Barkruk Gusj Stof

Hoge Barkruk, met ons eigen speciale Gusj Stof. De stoelen passen perfect bij onze bartafel.

Ibiza kruk

Meer info

Ibiza Loungestoel Gusj Stof

Het hout komt van de Indonesische koffieboom. Om precies te zijn: zijn grillige takken. Die zijn ontschorst en op lengte gezaagd – meer niet.

Ibiza lounge stoel

Meer info

De Ibiza Collectie meubelen van Gusj

Ontdek ook de andere meubels en woonaccessoires uit de Ibiza collectie! Deze indrukwekkende serie wordt gekenmerkt door het gebruik van licht, onbewerkt hout en natuurlijke materialen. De Ibiza collectie bestaat uit o.a. eetstoelen, barstoelen, tafels, banken, krukjes, ladders, kasten, lounge meubilair en meer. Ook erg mooi in een landelijk of Scandinavisch interieur!

Wil je de echte Ibiza stijl zelf in huis halen? Ga dan voor natuurlijke materialen en elementen. Op deze pagina geven wij een selectie van alles wat te koop is. Dit zijn Ibiza meubels, Ibiza accessoires maar ook Ibiza outdoor tuinmeubelen. Denk ook eens aan een Ibiza Bank in je tuin of op je veranda.

Ben je enthousiast geworden en wil jij een echt Ibiza-huis? Kom dan eens langs in onze concept store in Eindhoven (Stijp-S). Een groot deel van de collectie staat hier uitgestald. Wij zijn ook een groothandel in Ibiza meubels voor zakelijke partners