Gusj projecten: Recreatiewoning

De eigenaren kwamen naar de Gusj Market en ze werden meteen verliefd op de sfeer van Gusj. Het was al snel duidelijk dat ze de hele sfeer van Gusj terug wilden laten komen in hun recreatiewoning. Hun wens was dat het huis gestyled werd tot een Ibiza setting wat perfect bij de locatie en het huis paste. Ze wilden wel een rustige uitstraling met niet teveel kleur. Diverse unieke items in de Gusj Market sprongen er direct uit voor de eigenaren en die moesten dan ook sowieso terugkomen in het interieur.

Na een aantal plattegronden en moodboards voor het gehele interieur hebben ze in de winkel de grootste meubelen uitgezocht. Daarna zijn we met een vrachtwagen vol unieke Gusj items naar de locatie gereden om terplekke de styling te doen van het prachtige huis! Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hieronder de foto’s!

 

 

 

 

 

 

 

Gusj Projecten: Horeca

Samen met de eigenaren van deze bar hebben we een geweldige mix tussen authentiek en modern gecreëerd. Ze wilden een bar waar je je welkom voelt, maar met authentieke details.

Voor de bar hebben we oude plafondpanelen hergebruikt en we gebruikte prachtige oude tegels om verschillende gebieden te creëren. Oude materialen een nieuw leven geven is een van de waarden van Gusj. Door alles af te stylen met Gusj items die karakter, kleur, en verschillende texturen hebben probeerden we een perfecte mix tussen en nieuw te laten ontstaan.

Onze interieurarchitecten en stylisten proberen altijd een evenwicht te vinden tussen de wens van de klant en de Gusj filosofie.

Gusj_Ibiza_ copy

Gusj Projecten: Een huis in Ibiza

Het is mooi om te werken met klanten die dezelfde filosofie hebben, dit was het geval met de eigenaars van het huis in Ibiza. Na het vernieuwen van het huis met een zeer goede smaak en een uitstekende afwerking, wilden ze hun huis vullen met een positieve en authentieke stijl.

Ze hebben het huis “Villa del Monte” genoemd, het huis van de heuvel, voor zijn uitzonderlijke locatie waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op de zee en het eiland Formentera. Het heeft een capaciteit van 14 personen, ruime kamers, een zwembad, en gemeenschappelijke ruimtes binnen en buiten.

Voor het interieur hebben we een evenwicht tussen de minimalistische architectuur van het huis en de persoonlijkheid van onze producten gecreëerd. Gusj items hebben verschillende texturen, kleuren, speciale vormen en houtsnijwerken.. dit combineert perfect met de materialen van het huis. We hebben een geweldig resultaat bereikt door te spelen met contrasten.

Door de waarden van Gusj te volgen, hergebruikte we oude materialen die we in en om het huis vonden als decoratie. Zoals antieke stoffige keramische potten de we vonden in de kelder of oud touw wat we gebruikte om een ‘macrame’ wand te ontwerpen.

BLIJF OP DE HOOGTE:

Als u geïnteresseerd bent in de Gusj Projecten afdeling, neem contact op met het hoofdkantoor voor meer informatie over onze projecten en de mogelijkheden om samen te werken. Onze interieurarchitecten en stylisten zullen u helpen om ruimtes met persoonlijkheid te creëren.

GUSJ SHOWROOM ADRES:

Emiel Becquaertlaan 94a
2400, Mol
België
Tel: +32 (0)14 321 032