Bureautafel nodig? Neem eens een kijkje bij Gusj

Tegenwoordig brengen we veel tijd door achter de computer; zowel op het werk als thuis. Ben je al een tijdje opzoek naar een rustige werkplek die iets extra, iets bijzonder uitstraalt? Een bureautafel die je nergens anders zal vinden? Bij Gusj vind je misschien wel een passend bureau.

Over Gusj

Gusj is meubelmerk met inspirerende, prikkelende en unieke interieur vondsten afkomstig van over de hele wereld. Dat zorgt ervoor dat elk meubel een eigen verhaal heeft, een eigen karakter.

Een bureautafel waarmee je kan uitpakken

Bij Gusj zal je geen standaard bureau kopen. Tussen de bijzondere collectie bureautafels die wij hebben zal je vast en zeker een bureautafel vinden die je interieur helemaal kan afmaken. Of dat nu in je werkkamer, woonkamer of slaapkamer is. De bureautafels die wij aanbieden komen uit alle hoeken van de wereld. Zo zal je bij ons veel bureaus vinden die uit China en India komen, wat natuurlijk een bijzondere uitstraling geeft.

De bureaus zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren zodat ze op elk plekje in jouw huis kunnen staan. Bovendien kunnen sommige bureaus ook gewoon als wandtafel of computer bureau gebruikt worden!

Bij ons vindt u verschillende soorten bureaus; kantoor bureaus, houten bureaus, kleine/grote bureaus, kantoortafels, … Er zal zeker wel iets tussen zitten voor jou!
Populaire kleuren voor bureaumeubels zijn zwart, wit, …

Een bureautafel koop je bij Gusj

Ben je benieuwd of Gusj een passend bureau heeft voor jouw werkkamer, woonkamer of slaapkamer? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in onze showroom in Mol. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend.
Heb je geen tijd om tot Mol te geraken? Geen probleem! Kijk gerust op onze website waar de bureautafels ook te bezichtigen zijn. Je kan ze zelfs direct online bestellen! Alle items zijn direct uit voorraad leverbaar en worden binnen 2 weken bij je thuis bezorgd.

Chinese bureautafel met 3 lades
Houten wandtafel (bureautafel) met metalen poten
Bureautafel Gusj

Meer info

Onze bureau’s zijn meestal niet in hoogte verstelbaar omdat het gaat om unieke exemplaren en ze hebben dus vaak een vaste hoogte. Maar we hebben wel bureautafels voor een uniek interieur en u vindt bij ons producten die u nergens anders tegenkomt.