Buffetkasten

De buffetkasten van Gusj zijn ware eyecatchers in uw interieur.

Een mooie buffetkast kan een echte eyecatcher zijn in jouw interieur. Je kan je mooie servies erin zetten maar je kan deze ook leuk inrichten met foto’s van je geliefde. Ook interieuraccessoires staan leuk in je kast.

Of je nu opzoek met naar een moderne buffetkast of een meer vintage buffetkast, Gusj kan je helpen. Op deze pagina geven we je meer tips en we showen een deel van onze voorraad. We hebben ze in de kleur wit, zwart, bruin, en zelfs blauw. Zoekt u een moderne, antieke witte buffetkast? Of juist een landelijke, massief eikenhouten kast?  Brocante of Bresso is ook mogelijk naast vintage of retro.

Over Gusj

Gusj is een meubelmerk met inspirerende, prikkelende en unieke interieur vondsten afkomstig van over de hele wereld. Dat zorgt ervoor dat elk meubel een eigen verhaal heeft, een eigen karakter.

Verschillende type buffetkasten

Het materiaal van onze producten:

Eikenhout: Zoek je een kast van eikenhouten dan heb je sowieso een kast van hoge kwaliteit. Eikenhout is sterk en duurzaam. Deze wordt vaak afgewerkt met een olie of verf. Daarnaast hebben we ook kasten van teak hout uit Azie. Dit voelt iets zachter maar geef een meer unieke Gusj uitstraling door een ruwere afwerking. Let ook op de afwerking van de zijkant van de kast. Alle producten vindt u op onze website of in onze Concept Store op Strijp-S

Buffetkasten Gusj Market

Afmetingen en gebruik

Wij hebben op onze website kasten in verschillende afmetingen. Een deel van onze kasten zijn een laag model naast de gebruikelijk hoge buffetkasten. Bekijk het gehele assortiment om de exacte afmetingen te bekijken. Het assortiment heeft per kast 1 of meerdere afbeeldingen. De kasten zijn natuurlijk ideaal om spullen in op te bergen maar ze misstaan ook zeker niet in een uniek en meer uitgesproken interieur. Kies zelf om er lekker veel in op de slaan of juist door wat interieur accessoires beter naar voren te laten komen. Maar denk ook eens om je mooiste servies tentoon te stellen. Jouw wensen staan voorop!

 

Uitstraling

Een aantal van onze kasten hebben open vakken maar de meeste hebben een glazen deur om extra uitstraling te geven. Vaak zijn dit twee deurtjes per kast. De beste manier om onze producten te beschrijven is toch wel met de term landelijke buffetkasten.

Lage buffetkasten

Kiest u zelf maar, een lage buffetkast of juist een hogere. Wij hebben ze in alle maten en in vele kleuren. Bekijk ook de foto’s want dan krijgt u een betere indruk. Kasten hebben deurtjes of ruime lades met een of twee delen.

Horeca

Behalve deze kasten hebben we nog veel meer meubels en interieuritems die zeer geschikt zijn voor het inrichten van winkels en horeca ondernemingen. Neem ook zeker even een kijkje bij onze eyecatchers!

Bekijk via onze webshop de afgeboden keuzes. Wij leveren goedkoop en overal in Nederland en Belgie zoals Almere, Amsterdam, Amersfoort, Antwerpen, Doetinchem, Den Haag, etc.

In de foto’s op deze pagina ziet u ook leuke ideeën hoe u de kast kan indelen of inrichten.  Kopen kan bij Gusj in de winkel of online. We vernieuwe continue het assortiment, we proberen u ten alle tijden inzicht te geven in de nieuwste producten maar vanwege het feit dat wij unieke producten verkopen kan het soms voorkomen dat producten snel de deur uit vliegen. Kom daarom regelmatig een kijkje nemen in onze concept store in Eindhoven Strijp-S

Unieke vintage buffetkast
Buffetkast voor horeca, mooi met glaswerk
unieke design inrichting unieke vintage meubels buffetkast met industriele look
buffetkast met plant unieke vintage meubels