Buffetkasten

De buffetkasten van Gusj zijn ware eyecatchers in uw interieur.

Een mooie buffetkast kan een echte eyecatcher zijn in jouw interieur. Je kan je mooie servies erin zetten maar je kan deze ook leuk inrichten met foto’s van je geliefde. Ook interieuraccessoires staan leuk in je kast.

Of je nu opzoek met naar een moderne buffetkast of een meer vintage bufferkast, Gusj kan je helpen. Op deze pagina geven we je meer tips en we showen een deel van onze voorraad. We hebben buffetkasten in de kleur wit, zwart, bruin, en zelfs blauw. Zoekt u een moderne, antieke witte buffetkast? Of juist een landelijke, massief eikenhouten kast?  Brocante of Bresso is ook mogelijk naast vintage of retro.

Over Gusj

Gusj is een meubelmerk met inspirerende, prikkelende en unieke interieur vondsten afkomstig van over de hele wereld. Dat zorgt ervoor dat elk meubel een eigen verhaal heeft, een eigen karakter.

Verschillende type buffetkasten

Het materiaal van onze buffetkast:

Eikenhout: Zoek je een kast van eikenhouten dan heb je sowieso een kast van hoge kwaliteit. Eikenhout is sterk en duurzaam. Deze wordt vaak afgewerkt met een olie of verf. Daarnaast hebben we ook buffetkasten van teak hout uit Azie. Dit voelt iets zachter maar geef een meer unieke Gusj uitstraling door een ruwere afwerking. Let ook op de afwerking van de zijkant van de buffetkast

Buffetkasten Gusj Market

Afmetingen

Wij hebben buffetkasten in verschillende afmetingen. Een deel van onze kasten zijn een laag model naast de gebruikelijk hoge buffetkasten. Bekijk het gehele assortiment om de exacte afmetingen te bekijken. Het assortiment heeft per kast 1 of meerdere afbeeldingen.

Horeca

Behalve deze kasten hebben we nog veel meer meubels en interieuritems die zeer geschikt zijn voor het inrichten van winkels en horeca ondernemingen. Neem ook zeker even een kijkje bij onze eyecatchers!

Bekijk via onze webshop de afgeboden keuzes. Wij leveren goedkoop en overal in Nederland en Belgie zoals Almere, Amsterdam, Amersfoort, Antwerpen, Doetinchem, Den Haag, etc.

In de foto’s op deze pagina ziet u ook leuke ideeën hoe u de kast kan indelen of inrichten.  Kopen kan bij Gusj in de winkel of online

buffetkasten

buffetkasten

buffetkasten

buffetkasten

Unieke vintage buffetkast
Buffetkast voor horeca, mooi met glaswerk
unieke design inrichting unieke vintage meubels buffetkast met industriele look
buffetkast met plant unieke vintage meubels