Gusj B2B

Styling is a key to your success

Gusj. staat voor unique furnishing findings: exclusieve meubelstukken, decoratieobjecten & gebruiksvoorwerpen voor creatieve interieur- en stylingprojecten.

Het zijn juist die unieke dingen die een wereld van verschil maken:

  • tussen een doorsnee horeca-zaak of THE ‘place to be’;
  • tussen een uniforme winkel of een verleidelijke shopping-experience;
  • tussen een zakelijk/kil kantoor of een stimulerende werkomgeving;
  • tussen een gangbare (woning)inrichting of een puur persoonlijk interieur.

Bij Gusj. zit u aan de bron: wij collectioneren & importeren alles zelf. A never ending process: wekelijks komen nieuwe ‘findings from all over the world’ binnen. Aan u de keuze uit gemiddeld 20.000 artikelreferenties: van tafels en stoelen tot oude plafondpanelen, kasteeldeuren… en een monumentaal reuzenrad. Met de garantie van directe levering uit voorraad: vanuit de 4.000 m² magazijnen in Mol, België (Alleen te bezoeken op afspraak).

U zult verrast zijn wat Gusj aan styling-alternatieven voor uw zaak/ interieurproject te bieden heeft!

Voor vragen of meer informatie neem contact op met berdie@gusj.com

Wij nodigen je graag uit om je onder te laten dompelen in onze showroom. Met een warm welkom en in een aangename sfeer ontdek je de uitgebreide collectie. Laat je verrassen, inspireren en geniet van de wereld van Gusj.

is your source of styling

Voor zover een voorproefje van interieurprojecten die met de Gusj-collectie gestyled zijn. Dit smaakt naar meer, toch?

Daarvoor bent u van harte welkom in The Gusj. World in Mol (B). Deze Business-to-Project showroom van 4.000 m² presenteert het complete (!) assortiment in optima forma. U kunt met eigen ogen de ins & outs van Gusj. zien. De eerste nieuwe ‘furnishing findings’ ontdekken. Een kijkje achter de schermen nemen. U weet niet wat u ziet & meemaakt!

‘Gusj’ staat voor een all-in experience. Dat wilt u met uw zaak/project toch ook bereiken? ‘The Gusj World’ is een bron van inspiratie voor uw stylingproject — groot en klein. Blijft het bij een kast? Of wordt het een antieke lichtkoepel? U en uw interieurarchitect hebben de vrije hand om te komen rondsnuffelen. Hier komt uw plan (geleidelijk) tot leven.

Daarom is een bezoek aan ‘ The Gusj World’ meer dan de moeite waard. Dus wat let u om een afspraak te maken? Dat heeft u zo geregeld!

Tot ziens!

Adres:
The Gusj World Emiel
Becquaertlaan 94a
2400 Mol (Belgium)

Afspraak maken:
Telefonisch: +32 (0)14 321 032
Per e-mail: info@gusj.com

Bezoek enkel op afspraak.