Antieke stoel

Nieuwe meubels zeggen je niet zoveel. Waar jij naar op zoek bent, zijn spullen met karakter. Spullen uit verre landen. Spullen die al een leven achter de rug hebben, spullen met een eigen verhaal. Kun jij je hierin vinden? Dan is Gusj hét lifestyle merk voor jou. Ook voor een antieke stoel zit je goed bij ons.

Over Gusj

Gusj is een lifestyle merk dat de hele wereld afreist op zoek naar bijzondere en inspirerende meubels en woonaccessoires. Elk item heeft een eigen verhaal. Bij ons vind je geen gloednieuwe meubels. Wij gaan voor vintage, voor antiek, voor spullen met karakter.

Een antieke stoel van Gusj

Een comfortabele stoel is een musthave voor elke woonkamer, maar ook in de slaapkamer kan een grote stoel heel fijn zijn. En als je een mooie antieke stoel zoekt, dan heb je bij Gusj alle keus. Of je nu de voorkeur geeft aan een antieke stoel van hout, een comfortabele lounge stoel of een luxe fauteuil, het is allemaal mogelijk. Wellicht vind je bij ons ook een mooi bankstel om met je antieke stoel te combineren, of ga je toch voor een bijzonder krukje of een poef. Natuurlijk hebben we ook antieke eetkamerstoelen in ons assortiment. Want ja, als de zithoek eenmaal is zoals je hem hebben wilt, dan kan de eethoek natuurlijk niet achterblijven…

Heb jij al een mooie antieke stoel uitgezocht?

In de Gusj Catalogus kun je het complete assortiment op je gemak bekijken. Bestellen kan heel snel en gemakkelijk via de webshop, waarna wij je bestelling netjes bij je afleveren. Wil je onze collectie liever in het echt bekijken, dan kan dat ook. Je bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom bij de Gusj showroom in Mol, waar je in alle rust de antieke stoel van je dromen kunt uitzoeken.

Antieke stoel Gusj kopen webshop
Een antieke stoel koop je bij Gusj
Antieke stoel