Antieke spiegels

Een mooie grote spiegel creëert licht en sfeer in je interieur en laat een kleine ruimte groter lijken. Een antieke spiegel is een perfect accessoire om bijvoorbeeld boven de schoorsteenmantel of de eettafel op te hangen. En bij Gusj vind je de mooiste exemplaren! 

Antieke spiegels GUSJOver Gusj

Unieke, zorgvuldig geselecteerde, eerlijke meubels. Dat is waar Gusj voor staat! Dit interieurlabel, dat gevestigd is in het Belgische Mol, is hét adres voor iedereen die op zoek is naar bijzondere interieur items die je nergens anders zult tegenkomen.

De antieke spiegels van Gusj

Of je nu op zoek bent naar een kleine antieke spiegel voor in de hal of het toilet, een vintage spiegel voor boven je dressoir in de slaapkamer of een grote antieke spiegel als blikvanger voor in de woonkamer, Gusj heeft het allemaal. Naast antieke spiegels en vintage spiegels biedt Gusj tevens een ruim aanbod met wanddecoratie.

Meer weten over de antieke spiegels van Gusj?

Het complete assortiment antieke spiegels is eenvoudig via de webshop te bestellen. Maar we verwelkomen je ook graag in onze showroom, waar je alle antieke en vintage spiegels van dichtbij kunt bekijken.

“I’m starting to realize that people lack good mirrors. It’s so hard for anyone to show us how we look, & so hard for us to show anyone how we feel.” – John Green