Antieke kasten

GUSJ Antieke kasten kopen uniekLaten we even eerlijk zijn; iedereen kan wel een huis inrichten dat eruit ziet als een pagina uit een wooncatalogus. Maar waarom zou je als je er ook iets unieks van kunt maken, een sfeervol interieur met unieke meubels die elk hun eigen verhaal vertellen. Ben je op zoek naar een mooie antieke kast? Dan ben je bij Gusj aan het juiste adres!

Over Gusj

Gusj is een uniek meubel- en interieurlabel dat zich specialiseert in unieke en inspirerende meubels en woonaccessoires die stuk voor stuk gemaakt zijn van gerecycled hout en materialen met een eigen verhaal; zorgvuldig geselecteerde meesterwerken met imperfecties.

De antieke kasten van Gusj

Of je nu op zoek bent naar een antiek kastje, een antieke kast die als TV-meubel kan dienen, een vintage dressoir, een vitrine om je verzameling tentoon te stellen, een industriële boekenkast of een oude houten kist die je als nachtkastje kunt gebruiken, als het op kasten aankomt dan biedt Gusj voor ieder wat wils. Elementen als prachtig verweerd hout, afbladderende verf, ijzeren details en glazen deurtjes maken elke antieke kast tot een historisch kunstwerk.

Meer weten over de antieke kasten van Gusj?

Kijk in de Gusj Catalogus voor het actuele aanbod of kom gewoon eens langs bij de Gusj showroom in Mol! Hier kun je op je gemak alle antieke kasten van dichtbij bewonderen.

“Books do furnish a room.” – Andy Powell